Jag har en tid varit aktiv som en bäver, jobbat med träprodukter.
Jag byggde mig en låda för oljefärgerna med tillbehör som kan användas sittandes på kamerastativet tillsammans med ett smidigt staffli för pannå och dukramar.
Då jag numera inte har så mycket maskiner blev det hantverk med ryggsåg, borrmaskin, geringslåda, skruvmejsel  linjal och penna. Materialet är furuplywood och furulister. Förutom de lister som bygger staffliet, det är egentligen enkla ramlister 15 x 20 mm inköpta hos Zinkvit. Det blev en lätt och stadig konstruktion.

Du kan se fler bilder av bygget på Min utrustning – SM5MEK längst ner på sidan finns beskrivning och bilder.

Lådan med oljefärger och tillbehör just nu… fler färger får plats.

Fältstaffliet monterat på kamerastativet. Vertikala listerna är tavelrams lister. Det ger ett bra utrymme för brickor och vingmuttrar baktill. Dessutom får fästklossen bra styrning.