Jag har tidvis varit i vila pga. halsont och ryggbesvär men ändå kunnat skapa lite då och då.

Holkkvarnen, numera på Skansen är en modell från 1600 talet. Ängen och hagen är en fri fantasi i tusch. Detsamma med ensamma tallen, som det finns många av i Svea rike. Så även blåmesarna. Dimman kommer en fantasi i kol. Ängspiplärkan som brukar slå sin drill i skyn. Myrtallen, krokig och vresig, i kol. Den lilla svartmesen i akvarell. Sist men inte minst Västgöta Nations ”Ambrosia” i Uppsala centrum, soft pastell penna och krita.

Så kommer midsommarhelgen med stormsteg inklusive regn. hoppas kunna åka ut någonstans på Fredagen då prognoserna säger uppehåll och varmt. Vi får väl se… Mat finns så det räcker. Pot.sallad med hemlagad rostbiff, gravad lax, inköpt kallrökt lax och några sillar. Räcker och blir över.