Fieldday at Plantskolan 15/4 2018

Så var det åter en fieldday, den här gången  vid det lätt tillgängliga plantskolan vid väg 255 i skogen norra lunsen. Jag kom lite tidigt och satte upp min station på det vanliga stället, glömde att ingen av de andra visste att det var det vanliga stället så när de kom började de installera sig på …parkeringen. Det gick ju bra det med, många förbipasserande fick se oss och några undrade vad vi var förena lustiga typer? Det förklarades så gott det gick.
Det blev i alla fall några qso,n trots att det bästa bandet var occuperat av contest. En av våra nyare adepter fick de flesta kontakterna vilket var kul. Mycket hundar här i dag, trevliga och väluppfostrade brukshundar mest. De åt inte upp mina mackor, så jag fick en trevlig fika stund mitt på dagen. När jag kom hem hade batteriet på cykeln (elcykel) en markering kvar.

 

Om SM5MEK

Amateur Radio operator. Devoted to QRP and CW both portable and home.
Det här inlägget postades i antenner, Batterier, Contest, Helg, Konditioner, Okategoriserade, QRP och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.