NAC – 50 Juli 2015

Hoppsan det var inte meningen… Jag fick tips om en Isländsk station på 6m. Lyckades få den. JÄPP!

Så lyssnade jag lite och flera häromkring tog honom lätt. Så kom ytterligare en station in och ville köra mig, en granne i Björklinge.  Det var ju NAC50 som pågick och jag brukar inte testa så mycket, inte festa heller …

Nå jag körde honom och en till. efter lite strul med loggen lyckades jag få in den och på dessa 3 qso,n var jag på 10.de plats då och klubben hoppade upp en placering, senare hamnade jag 23.a och klubben på 8.de. SA5A.s logg är inte inne än, så det kan ändra sig.

Skulle ju bara lyssna på bulletinen på 2 meters repeatern.

Om SM5MEK

Amateur Radio operator. Devoted to QRP and CW both portable and home.
Det här inlägget postades i Awards., Blogg, Contest, QRP, Qso, Senaste Nytt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.