Nu är en ny cw qrp rig på väg hem.

Den hade legat någon vecka på ”lagret” i England. Fel på min e-post adress. Nåväl nu fick vi kontakt med varandra och jag betalade direkt, den blev betydligt billigare från England än om jag hade tagit den från USA.
80 til 20 m banden endast cw, effekt ut ca 4 Watt max. vid 12 V. Jag har en extern högtalare till denna överdragen med silikongummi vilket ger en i det närmaste väderskyddad högtalare med eget batteri och förstärkare. Vilken modell ?? LNR MTR 4-B. Bättre display än KX-1 och troligen lite mer effekt men utan tuner. Som tuner har jag Elecraft T-1.
Radion levereras halvfärdig, man får montera ihop några moduler och kontakter med varandra och skruva ihop lådan.

En av de tre Amigos.

Om SM5MEK

Amateur Radio operator. Devoted to QRP and CW both portable and home.
Det här inlägget postades i Blogg, byggen, Okategoriserade, övrigt, QRP, QRPp, Riggar, Senaste Nytt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.