Eskilstunamässan 2017.

BasqueBelarusianCatalanChinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekIcelandicIndonesianIrishItalianLatvianLithuanianMacedonianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishTurkishUkrainianWelsh

Det var några år sedan jag var där. Fick plats i en bil med samåkning, det blev fullt i bilen, tack till Hans SA5BVE för en fin rundtur i Mälardalen och Eskilstuna samt Enköping  ? Som kartläsare agerade Anders SM5-8383

Näää, jag skulle inte köpa någonting, bara träffa dem man pratat med på radion. I min ryggsäck låg 4 fina vridkondensatorer för 60 Kr och en HW7 som kostade 100 Kr. Det finns lite att göra på HW7 an, vilket det nog brukar finnas men mottagaren går bra.
Kondingarna provmätta och passar alla till olika byggen som t.ex. magnetisk loop för lite högre effekt. SMFF gänget samlades och gick ut för ett gruppfoto. Rhoyne tog några riktigt bra bilder där tom jag fastnade, alldeles bredvid Hans.

Fotograferna blir fotograferade.

Intryck av dagen, tjaa…  med 1200 besökare så var det som vanligt trångt och bullrigt. Satte mig ute och inmundigade matlåda med dryck till en måskonsert. Det var riktigt skönt att vara ute en stund.
Kön till fiket var särdeles lång.
Nu kanske… det dröjer något år innan nästa besök. Resa 100 Kr, prylar 160 Kr, inträde 40 Kr, summa 300 Kr. Väl värt denna dag.

Nu ska jag ägna mig åt ”vanlig” radiotrafik några dagar, sedan kan det bli en portabel magnetic loop och lite röj i HW-7,an.