En hemsida av Jan-Erik Östlund

Sous Vide.

 

Första försöket med cirkulatorn.      Koka ägg.            Plastpåsar mm.

.

Sous Vide

Sous vide är att koka i vakuum under låg temperatur och lång tid.

Det presenteras väldigt bra på Köksguidens site. Drivs av Kitchen lab.
Köksguide nr 3, Sous vide.
köksguiden nr 5 vakuummaskiner
Köksguide nr 9 temperaturer och tider.
Köksguide Allt om vacuumpåsar

Sjärnkocken Jonas Lagerström om sous-vide
Baka bröd i slökokaren..
Bok om SousVide, recept tider mmm. På Engelska

Historien om Sous vide, hur det började.. samt även några recept på bl.a. #svensktkött flintastek som eftergrillas. SCAN med deras metod att tillreda flintastekar och lammstek.. mmmmums.

© 2024 SM5MEK — Drivs med WordPress

Tema av Anders NorenUpp ↑